Όροι Χρήσης
Οι παρόντες Όροι ισχύουν ανάμεσα σε εσάς και τη Nikolla Beads Limited, ρουμανική εταιρεία, με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 220 4286 - email επικοινωνίας office@nikollabeads.com
και ηλεκτρονική διεύθυνση www.https://nikollabeads.com/

 Οι συμβατικοί όροι αναφέρονται στη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, τα δικαιώματα χρήστη και τη σχέση μεταξύ του πωλητή και του πελάτη. Διαβάστε προσεκτικά αυτούς τους κανόνες πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τους όρους, την πολιτική απορρήτου και τη νομική σημείωση και συμφωνείτε με αυτά. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους του καταστήματος, μη χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο. Στον ιστότοπο του καταστήματος, θα βρείτε έναν σύνδεσμο και αναφορές σε άλλους ιστοτόπους που δε βρίσκονται υπό τον έλεγχο του πωλητή και που υπόκεινται στην ευθύνη του δημιουργού τους και όχι του πωλητή. Ο πωλητής και όλοι οι συντάκτες του περιεχομένου στον ιστότοπο του πωλητή που εμπλέκονται στη δημιουργία του δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημία που προκύπτει από την πρόσβαση στο εν λόγω περιεχόμενο, από την ακρίβεια και την αδυναμία χρήσης των πληροφοριών του ιστοτόπου, καθώς και για πιθανά σφάλματα και ελλείψεις στο περιεχόμενο του ιστοτόπου. Ο πωλητής διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον παρόντα Κανονισμό. Οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ όταν δημοσιεύονται και ενημερώνονται στον ιστότοπο του καταστήματος. Τέτοιου είδους αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις είναι δεσμευτικές για τους χρήστες.

Nikolla Beads δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή οθόνη εκτύπωσης που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τις εικόνες και τις τιμές σε αυτή την ιστοσελίδα.

Εάν η τιμή ή / και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος με εντολή τοποθετήθηκε λάθος στη βάση δεδομένων μας, Το Nikolla Beads διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παράδοση του εν λόγω προϊόντος και, επίσης, να επικοινωνήσει με τον πελάτη στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Επίσης εικόνες σε αυτό το site μπορεί να διαφέρει από το αρχικό προϊόν που αποστέλλονται με οποιοδήποτε τρόπο (χρώμα, εμφάνιση, κ.λπ.).

Γενικές διατάξεις 

Εγγραφή χρηστών 

 Για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή του χρήστη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις απαραίτητες πληροφορίες για την αποστολή των προϊόντων που παραγγέλνετε. Στην πρώτη σελίδα της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, όπου πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία σας, επιλέξτε το πεδίο "Αποθήκευση των στοιχείων μου". Αυτό θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία την επόμενη φορά που θα κάνετε μια παραγγελία στο κατάστημα, χωρίς να χρειαστεί να τα συμπληρώσετε ξανά.

Μέθοδοι πληρωμής 

 Ο πωλητής προσφέρει τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής:  

 – Πληρωμή με μέσω τραπεζικής μεταφοράς, με πιστωτική κάρτα ή με Paypal.

Τα δέματα παραδίδονται από τη μεταφορική εταιρεία DPD CURIER- ACS CURIER.

 – Ο πάροχος δεν επιτρέπει την έκδοση τιμολογίου σε νομικό πρόσωπο ( ΙΚΕ, ΕΠΕ, κ.λπ.). 

   Κάνοντας κλικ στο στοιχείο "ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ" ο πελάτης δηλώνει ότι:   

1) είναι τουλάχιστον 18 ετών σύμφωνα με τον νόμο,   

 2)έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

 Χρόνος και τρόπος παράδοσης 

 Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται παραγγελίες 24 ώρες την ημέρα.

Χρόνος προετοιμασίας παραγγελίας: 2 εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας για την ΕΛΛΑΔΑ διαρκεί έως 10 ημέρες από την στιγμή της αποστολής του δέματος από την έδρα μας. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις αργίες αποστέλλονται την πρώτη επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Τιμές και έξοδα αποστολής 

 Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αναγράφονται σε "ευρώ (EUR)"

 Οι τιμές αφορούν τις παραγγελίες που έχουν υποβληθεί και δεν έχουν προκαθορισμένη ισχύ. Οι τιμές ισχύουν για πληρωμές με τις προαναφερθείσες μεθόδους πληρωμής, σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.   Η γκάμα των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι διαθέσιμη μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων (εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά).

Αγορά προϊόντων 

 Επιλέξτε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο "Προσθήκη σε καλάθι". Η ποσότητα κάθε προϊόντος και η συνολική ποσότητα όλων των επιλεγμένων προϊόντων εμφανίζονται στη δεξιά πλευρά του καλαθιού. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε ένα προϊόν ή να μειώσετε την ποσότητα του, κάντε κλικ στον σύνδεσμο για το "καλάθι" και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιθυμητή ποσότητα του προϊόντος ή κάντε κλικ στο κουμπί "καλάθι" για να διαγράψετε το προϊόν. 

Μπορείτε να εισαγάγετε λεπτομερείς οδηγίες ή ρυθμίσεις σχετικά με την παραγγελία στο πεδίο για τις σημειώσεις. Η παραγγελία θα ολοκληρωθεί κάνοντας κλικ στο στοιχείο "Μετάβαση στο ταμείο". Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα παρακάτω βήματα.   

 Βήμα 1 – Στοιχεία πελάτη. 

Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και τα στοιχεία που απαιτούνται για την αποστολή του προϊόντος (όνομα, επώνυμο, τηλεφωνικός αριθμός).   

 Βήμα 2 – Αποστολή. 

Επιλέξτε μια μέθοδο αποστολής και εισαγάγετε τη διεύθυνση αποστολής, εάν είναι διαφορετική από τη διεύθυνση που εισαγάγατε στο βήμα 1.   

 Βήμα 3 – Μέθοδος πληρωμής και παραγγελία. 

Σε αυτό το βήμα, επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής και υποβάλετε την παραγγελία σας. Εάν διαθέτετε εκπτωτικό κωδικό, εισαγάγετέ τον στο ειδικό πεδίο.   

 Βήμα 4 - Σύνοψη και επιβεβαίωση παραγγελίας.  

 Μετά την υποβολή της παραγγελίας, θα σας στείλουμε μια σύνοψη των προϊόντων που παραγγείλατε στη διεύθυνση του email σας. Πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση και το περιεχόμενο της παραγγελίας είναι διαθέσιμες για τον πελάτη στον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή, ενώ η σύμβαση για την αγορά των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί, η οποία συνάφθηκε μεταξύ του πελάτη και του πωλητή, καθίσταται εφεξής διαθέσιμη. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "Σύνολο παραγγελίας", επιβεβαιώνετε ότι έχετε διαβάσει τον κανονισμό που έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο του πωλητή και συμφωνείτε με αυτόν. Η σύμβαση αγοράς είναι διαθέσιμη για τον πελάτη ανά πάσα στιγμή στην ενότητα που βρίσκεται στο κάτω μέρος.

Προειδοποιήσεις 

Ο πωλητής έχει το δικαίωμα να καλέσει τον τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας του πελάτη για να επαληθεύσει την αξιοπιστία των παρεχόμενων πληροφοριών. 

 Η παράδοση των προϊόντων δεν είναι δυνατή μεταξύ 9 μ.μ. και 7 π.μ.

 Ακύρωση παραγγελίας 

 Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, εάν το προϊόν δεν έχει ακόμα αποσταλεί. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία στέλνοντας μας ένα email σχετικά με την ακύρωση, αναφέροντας τον υποχρεωτικό αριθμό της παραγγελίας στη διεύθυνση email της εταιρείας. Θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email όταν η παραγγελία ακυρωθεί επιτυχώς.

Δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση 

 O αγοραστής έχει το δικαίωμα να ενημερώσει την εταιρεία εντός δεκατεσσάρων ημερών ότι αποσύρεται από τη σύμβαση, χωρίς να χρειάζεται να αναφέρει τον λόγο. Η ενημέρωση θεωρείται έγκαιρη εφόσον η αποστολή προς επιστροφή παραδοθεί έγκαιρα. Ο αγοραστής πρέπει να ενημερώσει την εταιρεία για την απόφασή του να υπαναχωρήσει από τη σύμβασή του με μια σαφή δήλωση της προβλεπόμενης επιστροφής, το αργότερο 14 ημέρες μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της φόρμας ΕΔΩ και τα αγαθά πρέπει στη συνέχεια να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που ο πλειοδότης έλαβε την ειδοποίηση επιστροφής. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει το συντομότερο δυνατό και το αργότερο 14 ημέρες μετά τη λήψη της ειδοποίησης υπαναχώρησης.Η εταιρεία επιστρέφει το αντίτιμο της πληρωμής που έλαβε στον καταναλωτή μέσω online τραπεζικής συναλλαγής στον τραπεζικό λογαριασμό που θα σημειωθεί (ΙΒΑΝ) κατα τη διαδικασία συμπλήρωσης της σχετικής διαδικτυακής φόρμας επιστροφής.

Επιστροφές προϊόντων

Αλλαγή ή επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία έκδοσης του σχετικού παραστατικού της αγοράς. Αλλαγή ή επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν και εφόσον η συσκευασία του προϊόντος είναι κλειστή. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αντικατάσταση αυτού με τον ίδιο κωδικό. Αλλαγή ή επιστροφή θα γίνεται δεκτή με την υπόδειξη του σχετικού Δελτίου Αποστολής. *Σε αυτήν την περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής. Αντίθετα, αν επιθυμείτε να γίνει επιστροφή κάποιου προϊόντος για διαφορετικό λόγο, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη αποκλειστικά. Κατά την επιστροφή και παραλαβή των εμπορευμάτων από εμάς, θα εκδίδεται πιστωτικό, το οποίο θα μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενη αγορά του πελάτη. Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα 

Γνωρίζουμε ότι προτεραιότητα είναι το απόρρητο των επισκεπτών και των χρηστών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Συνεπώς, εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, σύμφωνα με τον Νόμο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ZVOP-1). Με την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αποδέχεστε την επεξεργασία και την αποθήκευση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σας μόνο για τους σκοπούς της διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας. Ο πωλητής δεσμεύεται να προστατεύει διαρκώς όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του χρήστη. Σε καμία περίπτωση δεν θα μεταβιβάσουμε τα δεδομένα χρήστη σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα. 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της Nikolla Beads