Tο κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

Ξέχασα τον κωδικό μου. Τι να κάνω?

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο " Σύνδεση " που βρέθηκε στο πάνω μέρος αυτής της σελίδας. Μεταβείτε στην ενότητα " Ξεχάσατε τον κωδικό σας; " της σελίδας και συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Κάντε κλικ στο κουμπί "Υποβολή". Και στη συνέχεια θα λάβετε αμέσως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο NBstore.

 1. Έχετε κάποιον εκθεσιακό χώρο όπου μπορούμε να δούμε από κοντά τα έπιπλα;

ΟΧΙ. Δεν διαθετουμε showroom. Tο κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

 1. Κατασκευάζετε έπιπλα;

Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, αν και δεν τις κατασκευάζουμε. Συνεργαζόμαστε άμεσα με τους κατασκευαστές, επομένως τα έπιπλα φτάνουν στον πελάτη απευθείας χωρίς να περάσουν από τους μεσίτες.

 1. Μπορούν να επιλεγούν άλλα χρώματα από αυτά που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα;

Λυπούμαστε, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να παραγγείλετε ένα χρώμα το οποίο δεν περιλαμβάνεται στο προϊόν.

 1. Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας επίπλων σε συγκεκριμένες διαστάσεις;

Έχουμε μια τεράστια ποικιλία επίπλων και είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα βρούμε κάτι κατάλληλο σύμφωνα με τις διαστάσεις σας. Ωστόσο, λυπούμαστε, αλλά δεν μπορούμε να παραγγείλουμε έπιπλα διαφορετικών διαστάσεων από αυτά που αναγράφονται στο προϊόν.

 1. Τα εξαρτήματα τοίχου περιλαμβάνονται στα έπιπλα;

Ναι περιλαμβάνονται.

 1. Ποια είναι η τιμή των επίπλων;

Όλες οι τιμές των προϊόντων σημειώνονται δίπλα στο προϊόν. Αν υπάρχουν επιπλέον επιλογές για να επιλέξετε, η τιμή θα προσαρμόζεται αυτόματα και θα αλλάζει αμέσως στον ιστότοπο. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

 1. Πόσο καιρό χρειάζεται για να παραδοθεί;

Ο μέσος όρος παράδοσης σημειώνεται για κάθε προϊόν χωριστά. Κάθε προϊόν έχει διαφορετικό όρο παράδοσης επειδή τα προϊόντα κατασκευάζονται από διάφορους κατασκευαστές.

 1. Παρέχετε μια εγγύηση για τα έπιπλά σας;

Όλα τα προϊόντα λαμβάνουν εγγύηση 24 μηνών. 

Παρακαλούμε λάβετε υπ'όψιν ότι η ζημιά που προκαλείται από τις καιρικές συνθήκες δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Συνεπώς, δεν υπάρχει ζήτημα βλάβης ή μη λειτουργίας.

 1. Πώς μπορώ να πληρώσω τα έπιπλα;

Υπάρχουν μερικές μέθοδοι πληρωμής που μπορούν να επιλεγούν: μέσω τραπεζικής μεταφοράς, με πιστωτική κάρτα ή με Paypal.

 1. Παραδίδετε σε όλη την Ελλάδα;

Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4,00€ για όλη την Χερσαία και νησιωτική Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 70€.

 1. Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

Παραγγελία onlineΠλοηγηθείτε στο website μας, επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και ακολουθήστε βήμα-βήμα τη διαδικασία για ολοκλήρωση παραγγελίας.

Τηλεφωνική παραγγελία: Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 220 4286

Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 - 17:00

 1. Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την παραγγελία μου;

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο +30 210 220 4286 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο office@nikollabeads.com με τον αριθμό της παραγγελίας σας και θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας σας και αν είναι ήδη δυνατό - την ημερομηνία παράδοσης.

 1. Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας για οποιονδήποτε λόγο μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας μαζί μας στο +30 210 220 4286 ή στο office@nikollabeads.com

 1. Μπορεί ο οδηγός να φέρει την παραγγελία μέσα στο σπίτι ή στο διαμέρισμά μου;

Οχι. Δυστιχως δεν προσφέρουμε τέτοια υπηρεσία.

 1. Τι να κάνω εάν έλαβα έπιπλα με ελαττώματα ή κομμάτια που λείπουν;

Εάν λάβατε μια παραγγελία με ελαττώματα, ζημιές ή ελλείποντα κομμάτια, ενημερώστε μας μέσω τηλεφώνου στο +30 210 220 4286 ή στο office@nikollabeads.com, πρέπει να σημειωθεί ένας αριθμός τεμαχίου σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει ελαττώματα, ζημιές ή λείπει. Επίσης θα πρέπει να στείλετε μια εικόνα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας στο office@nikollabeads.com, αυτές οι φωτογραφίες θα σταλούν στον κατασκευαστή. Ο κατασκευαστής του επικείμενου κομματιού υποχρεούται να το αντικαταστήσει σε 15-45 εργάσιμες ημέρες μετά την καταχώρηση της εντολής εγγύησης (διαβάστε περισσότερα εδώ).

 1. Τι να κάνω αν θέλω να επιστρέψω τα έπιπλα;
 2. Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους:


  • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της NB_Store πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα  κακής και ελαττωματικής ποιότητας.
  • Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα/πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την NBstore. Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.
  • Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη.

Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε τα έπιπλα, ενημερώστε μας για αυτό (μέσω email στο office@nikollabeads.com ή τηλεφωνήστε στο +30 210 220 4286). Είναι σημαντικό ότι τα έπιπλα δεν έχουν συναρμολογηθεί και είναι στην αρχική τους συσκευασία. Τα επιστρεφόμενα έπιπλα θα παραληφθούν σε 15-20 εργάσιμες ημέρες. Τα χρήματα θα επιστραφούν τις επόμενες μέρες μετά την παραλαβή των επίπλων μέσω τραπεζικής μεταφοράς.

Οι τιμές σας περιλαμβάνουν το κόστος αποστολής;

Όχι, οι τιμές των προϊόντων στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής.

Προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή;

ΝΑΙ. Για παραγγελίες μόνο μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος (όχι τηλεφωνικές, email, φαξ) άνω των 70 € (χωρις μεταφορικα) και μόνο για την ΕΛΛΑΔΑ.